Webcam Blog Schatje1993

Oke, je bent hier niet alleen! Klik op mijn profiel om te cammen! Zo! Goede intro?

Bij mijn vlog kan je verschillende intro's zien. Deze zijn gratis om te bekijken. Over mijn in het kort: pikant meisje met lekker kort haar doet aan webcamsex onder de naam schatje1993 en heeft zin in ontzettend geile webcamsex.

Schatje1993 en ik kom uit Zwolle, slank postuur en altijd in voor dolletjes. 23 jaar oud en ben pas nieuw met webcamsex, ben jij de vent die me gaat leren wat ik het beste kan doen? Haha grapje, dit moet je natuurlijk helemaal zelf weten, vind het namelijk wel leuk als mannen zeggen wat ik moet doen. Klik hier voor mijn campagina.  Ik heb cupmaat D, daar weten de meeste mannen wel raad mee. Dat is tevens het mooiste van mijn lichaam vind ik zelf, daar gaat meestal ook wel de aandacht naartoe.

Als je al mijn webcamfotos wil bekijken zie je hoe goed ik uit zie? Of denk je daar anders over, ben natuurlijk nog lang geen vijftig haha. Ik heb er ook nog een foto toegevoegd van mn zachtste gedeelte :P, daar vragen mannen meestal niet naar vanwegen mij twee grote pluspunten, maar guys: ask more about the other benefits!

Wat ik ook leuk vind is dat klantjes hun webcam ook aan doen. Zo kan ik ook een betere belevenis krijgen over met wie ik spannende momenten aan het delen ben. Dus heb je een webcam? Zet hem dan aan, soms een beetje spannende natuurlijk om dat te doen maar het is at the end veel leuker! Wil je natuurlijk ook graag zien komen, dan kan ik daar op inspelen.

Wanneer je al zin hebt om lekker te cammen dan kan je me een berichtje sturen. Sta ik op online? Dan kunnen we direct aan de cam gaan!

Vriendin van me uit zwolle zit ook vaak op de cam, ik moet zeggen dat zij  ook mooie volle borsten heeft: zie michelle78.

Nou! Dat was het dan wel, wil je nog steeds meer van me weten dan kan je dat altijd vragen op de chat. Op de chat zitten veel cammers gratis, daar kan je een beetje rondkijken om te zien / lekker gemaakt worden of je wilt gaan cammen of niet. Dus!

 

xx Schatje1993