Webcam Blog Msfelina

Hi ik ben MSfelina. Zoals je al kan zien op mijn foto's van de webcam-sessies ben ik hier dominant, tevens een van mijn sterkste punten. Wat we doen bepaal ik en luisteren zal je. Dus kan je het een beetje 'handelen' dat je mijn slaaf bent? Ok dan ben je hier bij het juiste adres.

Dus, leuk dat je even komt lezen.. krijg jij ook een beetje een goed beeld met wat je van me kan verwachten.

Mannen die denken dat ik direct uit de kleren ga: dan heb je het goed mis. Ik zal niet zomaar wat van me laten zien.. eigenlijk zal ik nooit uit de kleren gaan. Dat is regel 1.

Nog wat persoonlijke kenmerken op een rijtje: Cupmaat 70G, op dit moment geen relatie, groene ogen, woonachtend in Utrecht. Woon je in de buurt of in Leiden? Leuk, je maakt dan heus niet ineens kans om met mij af te spreken.

Laten we eerst beginnen met de webcam en zien we wel weer.

Klaar voor een rollenspel waar jij niet de hoofdrol in gaat spelen en ook niet bepaalt wat we doen? Kom dan op mijn profiel om te chatten / cammen.

MSfelina