Webcam Blog Meliss22

Heehoi, leuk dat je even kijkt op mijn blogje. Ik was gevraagd om even een stukje te schrijven over mezelf. Zodat bezoekers meer over mij te weten komen. Nou bijdeze ;), ha!

Oke ben niet echt een tekstschrijver, maar door de webcamsessies heen ben ik nu wel aardige typmiep geworden. Je kan trouwens ook eerst gratis met mij chatten als je wilt voordat je een webcamsessie start.

Oke, dus! Ik ben dus Meliss, dat is niet mijn echte naam maar mijn nickname voor de webcam. Ik kom uit Arnhem, en ik ben slank gebouwd met cupmaat C. Ik ben 20 jaar oud en ben pas nieuw met webcamsex, ben jij de vent die me gezelschap komt houden op de cam? Klik dan even op mijn profiel en start de webcam. Dus! Tjah, wat wil je meer van me weten? Onthoud mijn nickname: Meliss22 haha. Op dit moment zit ik niet in een relatie, maar ben eigenlijk ook niet echt zoekende. Vaak wordt er op de chat gezegd dat ze het gek vinden dat ik niet in een relatie zit. Maar wanneer je veel sexcamt dan heb je daar uiteindelijk gewoon minder behoefte aan om daar na werk ook nog mee bezig  te zijn. Na werk vind ik het leuker om lekker met vriendinnen af te spreken om te dansen tijdens opstap gaan. De Manhatten in Arnhem ben ik afentoe ook te vinden.

En verder? Vraag maar raak! Vind het wel leuk als mensen op de chat lekker open zijn.

Als je al mijn webcamfotos wil bekijken kan dat op mijn profiel, dan zie je hoe goed ik uit zie. dit zijn enkel screenshots van teasers. Tijdens het cammen gaat het er zo aantoe hoe het maar net loopt. Wat jij wilt, en dan vul ik wel aan.  Wil je beginnen met een goed gesprek en me daarna helpen om samen tot een hoogtepunt te komen. Mijn webcam staat vaak aan, daarom werd ik ook gevraagd om een tekstje te schrijven. Populaire webcam model ;)!

Heb je al zin gekregen om lekker te webcammen met mij? Of stuur me gewoon een berichtje via deze site webcam-sexx.nl. Oja, hierbij nog wat screenshots van sessies. Wanneer je een privesessie met me hebt.. !

Op webcam sex homepage zie je alle modellen die op dit moment online zijn.