Webcam Blog Gioia78

Zo, oke even een stukje over mijzelf schrijven. Eigenlijk heb ik niet zoveel boeiends te melden, maar ik zal even mijn best doen. Dit tekstje was bedoelt om de lezer wat meer over mij te laten weten en vervolgens je te verleiden om met mij te gaan cammen. Haha, okedan, opzich ben ik wel een aardig kletser, een luisterend oor en vind het leuk om mijn mening er in te geven.

Mijn naam is dus Gioia, ben een vrouw uit Amsterdam, en ik ben gewoon normaal gebouwd, cupje 85B. Mijn nickname op alle camsites is: Gioia78.

Met mijn 38 jaar heb ik al een tijdje ervaring met webcamsex, dat is ook te zien aan de foto’s. Ik val op zowel mannen als vrouwen, helaas zijn er te weinig vrouwen op de webcam. Is toch gek, zijn er dan minder vrouwen die zin hebben om lekker samen te cammen? Je kan me trouwens ook gratis berichten sturen. Dit kan via de chat, wanneer ik niet online ben kan je later een berichtje terugkrijgen. Het leukst is natuurlijk om gewoon samen te cammen en te kijken waar we eindigen.

Bekijk maar eens alle foto’s in het fotoalbum (dit zijn screenshots genomen terwijl ik bezig was). Echte foto’s van webcamsessies worden niet online gezet volgens mij. Dit is echter alleen voor de betaalde kijker toegankelijk. Vaak zijn er ook gebruikers die tijdens de sessies het beeld opnemen, vind ik niet erg. Sterker nog; graag zelfs! Des te meer mensen met me geile webamsex willen des te beter!

Aan de foto’s zie je wat ik echt wil, ik zit echt te wachten op jou dat je me met je bezig gaat houden op de webcam. Een goed gesprek zou voor mij geen enkel probleem zijn, maar om eerlijk te zijn heb ik veel liever geile webcamsex die we beide nooit meer zullen vergeten, althans dat hoop ikzodat je terugkomt bij mij om weer lekker te cammen.

Webammen is voor mij niet meer nieuw, daarom is het ook wel leuk om weer terugkerende kijkers te krijgen! Geeft een stukje waardering.
Heb je al zin gekregen om lekker geil te webcammen met mij? Of wil je graag chatten met mij? Ja dat is gratis, daar verdien ik dus niks aan haha.
Graag cammers uit Amsterdam? Klik voor de A'dammers!

xx Gioia.