Webcam Blog Dushenna

Hey jij daar! Leuk dat je even op mijn Blog bent. Mij is gevraagd om even wat te vertellen over mezelf. Dus hierbij een tekstje over mezelf met enkele foto's van webcam-sessies.

Mijn naam is dushenna, heb jij zin in een leuke webcam sessie? Ik ben een blank meisje uit Alkmaar, en ik ben gewoon normaal gebouwd. Soms ben ik met vriendinnen op de cam, dan heb je geluk ;) haha.

Ik ben 25 jaar oud en heb al een tijdje ervaring met webcamsex, dat is ook te zien aan de foto’s. Bekijk maar eens alle foto’s in het fotoalbum (dit zijn screenshots genomen terwijl ik bezig was) om te zien tot wat ik wel niet in staat kan zijn en dat niks me te gek is.

Dus heb je leuke ideeen die je met me wil doen tijdens een webcam sessie? Laat het me weten!

Aan de foto’s zie je al aardig wat ik wil, ik zit te wachten op jou zodat je me met je pik gaat verwennen. Des te meer zielen meer vreugde :P. Een goed gesprek zou voor mij geen enkel probleem zijn, maar om eerlijk te zijn heb ik veel liever geile webcamsex die we beide nooit meer zullen vergeten.

De leukste sessies zijn toch wel wanneer de kijker tegen mij zegt wat ik moet doen! Je kan me ook alvast een bericht sturen, wanneer ik online ben zal ik je een berichtje terug sturen.

Heb je al zin gekregen om lekker geil te webcammen met mij? Of woon je in de buurt van Alkmaar..? Op deze pagina zie je alle sex webcammers uit Alkmaar.

Je kan mijn webcam hier vinden, en anders kan je me natuurlijk zoeken: zoek dan op gebruiker: Dushenna.

En als je nieuw bent hier, probeer het eens een keertje uit.. het is altijd gezellig met mij op de cam!