Webcam Blog BabeFleur

Ik zal mijn verhaaltje kort houden. Mijn naam is Fleur, en op het moment dat ik dit aan het typen ben alweer 38 lentes jong. Verder is mijn favoriete eten italiaans en ben ik bisexueel.

Ik ben een Zuid-Amerikaanse vrouw uit Amsterdam, en ik ben slank gebouwd, ik ben geboren in Belgie. Ik heb met 38 jaar al ruime ervaring met webcamsex, dat is ook te zien aan de foto’s. Mijn cupmaat is C.

Bekijk maar eens alle foto’s in het fotoalbum (dit zijn screenshots genomen terwijl ik bezig was) om te zien tot wat ik wel niet in staat kan zijn en dat niks me te gek is. Wat zou je nog meer willen voor een avond goede webcamsex? Het leukst is het wanneer jij je cam ook aan doet, dan weet ik met wie ik aan het cammen ben.

Ik vind het ook fijn om een goed gesprek te hebben maar ik vind, zoals ik al zei, het nog veel leuker om jou te zien via je webcam, en dat we dan samen de geilste sex beleven die we maar kunnen bedenken.

Heb je al zin gekregen om lekker geil te webcammen met mij, onthoud dan mijn nickname: babefleur.

Hier nog wat uitgekozen screenshots tijdens 'teasers' van webcam shots. Ik zit ook op de webcam sex: webcam-sex.nl, daar doe ik gratis uitzendingen waar je me fooi kan geven! Zie ik je daar ook!

xx Babefleur